SAFARI AFRIKAANSE RESTAURANT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 261 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Safari Afrikaanse Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

18 jan 2023 om 20:43 Heerlijk eten en ook op tijd! Beste prijs/kwaliteit verhouding in Veenendaal. Het is geen fastfood dat je ff kunt afhalen, dus neem de tijd Maar het is zeker de moeite waard!!!
9 jan 2023 om 8:38 Heb een uur en 50 min moeten wachten. Waarbij een gerecht miste. Toen ik daarvoor belde,werd mij verteld dat de bezorging mij geld had moeten terug geven voor dit gerecht . Dit is niet gedaan en zou later door de bus worden. Dit is ook niet gedaan.
6 jan 2023 om 10:45 Het eten was lekker, maar de bezorging was laat. Aangegeven wordt 25-50 minuten, maar na ongeveer 75minuten was de bezorger er pas zonder enig bericht over vertraging.
1 dec 2022 om 19:57 Heerlijk gegeten!
26 nov 2022 om 21:45 i ordered at 6:40 got the food at 9:10 unfortunately no one could speak english to me at the place to explain what's going on... very bad delivery experience... food itself is descent but the meat is dry and so is the bread, flavores were ok
19 nov 2022 om 19:59 Super lekker eten
9 nov 2022 om 21:21 Heerlijk gegeten kan de kip zeker aanraden je moet wel van pittig houden en er zat voldoende groenten bij wat ook goed klaar was gemaakt De prijs/kwaliteits verhouding was zeer goed!!!
6 nov 2022 om 0:17 Heerlijk eten en perfect op tijd
23 okt 2022 om 20:35 Heerlijk eten! Het was goed warm, portie ruim voldoende.
7 okt 2022 om 23:09 Heerlijk eten, goed warm en precies op tijd.
5 okt 2022 om 7:01 Keurig op tijd bezorgd het eten was heerlijk en goed warm echt voor herhaling vatbaar